SMALTOLUX HYDRO

Ripolin ekologjike akrilike poliuretani e ndjeshme ndaj alergjive me bazë uji
Ecolabel
Νανοτεχνολογία
Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών
Ποιότητα εσωτερικού αέρα
Πρότυπο EN 71 – 3
Αντιμικροβιακό - Nanosilver technology

Llak ekologjik poliuretani, akrilik me bazë uji, i përshtatshëm për dru dhe metal. Veshje inovative me efikasitet kundër mikrobeve. Për shkak të sintezës së tij mbron shtresën nga rritja e mikroorganizmave.

Ekologjike
Mburoja ndaj alergjive
Anti-bakteriale
Pa aromë
E lehtë për tu pastruar
SIPËRFAQEN: Druri, Metali
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
deri në 10 % për vëllim të holluar me ujë për aplikim me furçë ose rul, ose deri në 20 % për aplikim me pistoletë me spërkatje.
AFTËSIA MBULUESE
11 - 13 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Llak akrilik poliuretani me bazë uji, ekologjik, me cilësi të lartë, pa aromë. Ideal për përdorim në ambiente të brendshme. Hipoalergjik me veprim kundër mikrobeve. Nuk mban papastërti dhe pastrohet lehtë, duke siguruar sipërfaqe më të pastra. Falë përbërjes së tij, ai mbron shtresën e ngjyrës kundër krijimit të mikroorganizmave (baktere dhe kërpudha). Aplikohet në sipërfaqe prej druri, metali, qelqi, alumini, PVC të fortë, etj. Nuk zverdhet dhe ofron një veshje të fortë dhe elastike me strukturë si kadife. Ofron rendiment dhe mbulim të lartë. Mund të aplikohet me lehtësi pa ndotur dhe shpërndahet në mënyrë fantastike. Koha që mund të mbani hapur kutinë është shumë më e gjatë krahasuar me llaqet e tjera me bazë uji, duke e bërë aplikimin më të lehtë veçanërisht gjatë muajve më të ngrohtë. Përbërja e tij e veçantë ofron ngjitje të përkryer dhe kohëzgjatje në sipërfaqe të lyera me bojëra të vjetra. Nuk ngjit pasi thahet. E certifikuar sipas standardit EN 71-3: 1995 për ndalimin e përdorimit të metaleve të rënda në lodra dhe mobilie për fëmijë. Është projektuar veçanërisht për ambiente me nivel të lartë lagështie (shtëp me izolim të pamjaftueshëm termik, tualete, kuzhina, etj.).

Smaltolux hydro është ideal për lyerjen e sipërfaqeve në ambiente të tilla si:

  • • Spitale, njësi të kujdesit intensiv, kirurgji, maternitete, pavijone për monitorimin e të porsalindurve, laboratorë mikrobiologjik, klinika
  • • Shkolla, kopshte, azile për të moshuar
  • • Hotele dhe struktura të tjera akomodimi për turistë • Ambiente të mëdha me shumë qarkullim (ndërtesa publike, aeroporte, restorante, kinema, kafene, vendet e punës, etj.)
  • • Punishte birre, fabrika mielli, furra buke, zona për përgatitjen e ushqimeve Katering, kuzhina
  • •Farmaci dhe magazina dhe ambiente për përpunimin e ushqimeve
  • •Palestra dhe ambiente të tjera të brendshme sportive
Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3