SMALTOLUX HYDRO MASTER PRIMER

Astar ekologjik akrilik me bazë uji
Ecolabel
Ποιότητα εσωτερικού αέρα
Πρότυπο EN 71 – 3

Astar i bardhë ekologjik akrilik me bazë uji për shumë qëllime për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Ngjitje e shkëlqyer në dru, MDF, kompensatë, metal, alumin, çelik të galvanizuar, PVC të fortë, llak, pllaka qeramike, qelq. Lyhet përsëri me llak, bojë emulsioni ose akrilike.

Ekologjike
Për përdorime të shumta
Ngjitje e fortë
SIPËRFAQEN: Druri, Metali, Xham, Pllaka qeramike, Non-iron Surfaces, Sipërfaqet metalike hekuri, PVC, MDF/OSB/NOVOPAN
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8 - 15% me ujë
AFTËSIA MBULUESE
10 - 12 (m²/Lt)
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar ekologjik akrilik me bazë uji për shumë përdorime, ideal për aplikime në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Ka ngjitje të fortë në një gamë të gjerë të substrateve si sipërfaqe prej druri që izolojnë taninën e nyjeve, MDF, kompensatë, alumin, sipërfaqe te galvanizuara, PVC e fortë, ngjyra të vjetra të lyera, pllaka qeramike, qelq. Mund të rilyhet me llak druri, bojë plastike ose akrilike. Është një substrat ideal për llaqet SMALTOLUX HYDRO me bazë uji, duke rritur efikasitetin dhe duke përmirësuar vetitë e tyre. Garanton një sipërfaqe shumë të fortë dhe të qëndrueshme në krahasim me duart e dyta dhe astarët standardë metalikë. Aplikohet me kënaqësi falë aromës së tij të lehtë. Aplikohet shumë lehtë pa ndotur dhe shpërndahet në mënyrë fantastike. Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA). I përshtatshëm për lodrat e fëmijëve sipas standardit EN 71-3: 1995.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3