SMALTOLUX VELATOURA

Dora e dytë e sipërfaqeve të drunjta

Dora e dytë e bojës për drurin dhe MDF, me veti mbushëse. Veti të shkëlqyera nivelimi. Fërkohet lehtësisht me letër smerili.

Substrat i gjeneratës së re
Përmbajtje e ulët e VOC-ve
Me pak aromë
Përdorim i butë, përhapje e shkëlqyer
Mbulim i shkëlqyer
Fërkohet lehtësisht dhe rilyhet shumë shpejt
SIPËRFAQEN: Druri, MDF/OSB/NOVOPAN
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt ,
5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
4 % për vëllim në WHITE SPIRIT për aplikim me furçë/rul, ose deri në 4 % për vëllim në Holluesin nr. 1 për aplikim me pistoletë me spërkatje
AFTËSIA MBULUESE
14 - 18 (m²/Lt)
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Nënshtresa e gjeneratës së re e përbërë nga rrëshira alkide të veçanta, për aplikime të brendshme dhe të jashtme me përmbajtje të ulët të POA dhe me pak aromë gjatë aplikimit. Mund të përdoret në sipërfaqe të reja dhe/ ose në sipërfaqe prej druri dhe MDF të përpunuara me spatul. Siguron mbushje të mirë, është e butë në përdorim, ka përhapje dhe mbulim të shkëlqyer, fërkohet lehtë dhe rilyhet shpejt.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3