SMALTOXYL HYDRO ECO

Llak druri ekologjik I tretshëm në ujë
Ecolabel
Νανοτεχνολογία
Πρότυπο EN 71 – 3
Φίλτρα UV

Llak mbrojtës dhe dekorativ me bazë uji me ndërtim të ulët shtresor për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Bazuar në rrëshira akrilike të lidhura, siguron mbrojtje afatgjatë. Përmban filtra UV.

Llak ekologjik, i tretshëm në ujë, pa aromë
Ngjitje e shkëlqyer
Mbrojtës dhe dekorativ
Nuk ndizet
Elasticitet i lartë
Mbrojtje UV
SIPËRFAQEN: Druri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
Ruli
Sfungjeri
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
5 - 10 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
15 - 20 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Smaltoxyl hidro është një llak mbrojtës, dekorativ, pa erë dhe ekologjik, i tretshëm në ujë, për drurë të hollë dhe për çdo sipërfaqe prej druri. Ideal për përdorim të jashtëm. Ai thekson bukurinë natyrore të drurit pa shkaktuar çarje apo lëvore. Është "mikroporoz" dhe krijon rrjetë sigurie për drurin pasi e hidroizolon atë dhe e lejon të marrë frymë. Ka veti të shkëlqyeshme ngjitjeje në llaqet e vjetra alkide. Përmban filtra të përshtatshëm UV që sigurojnë mbrojtje efektive nga rrezatimi ultraviolet. Për shkak të përbërjes së tij të veçantë, mbron cipën me ngjyra kundër rritjes së mykut dhe kërpudhave. Ruan elasticitetin në mënyrë që të mund të ndjekë lëvizjet natyrale të drurit. Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3