SMALTOXYL HYDRO PRESERVATIVE

Ruajtës druri me impegnim me bazë uji
Νανοτεχνολογία
Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία

Mbrojtës i tretshëm në ujë, i përshtatshëm për çdo sipërfaqe druri. Depërton thellë dhe mbron nga kërpudhat septike dhe nga kërpudhat që shkaktojnë njolla blu. I disponueshëm pa ngjyrë dhe në 10 nuanca të gatshme.

Me pak aromë
Antiseptik i kërpudhave
Mbrojtje ndaj mykut
Elasticitet i lartë
Ndjek lëvizjet natyrale të drurit
SIPËRFAQEN: Druri
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt ,
5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati për përdorim
AFTËSIA MBULUESE
15-17 (m²/Lt)
SHTRESAT
1- 2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Smaltoxyl Hydro Preservative është një mbrojtës që tretet në ujë për aplikim në ambiente të brendshme dhe të jashtme që depërton dhe përthithet nga poret e drurit, duke ofruar mbrojtje efektive kundër kërpudhave septike (që sulmojnë dhe shkatërrojnë drurin) dhe kërpudhave që deformojnë drurin dhe shkaktojnë cianoza, pika dhe myk. Ajo ruan elasticitetin dhe si rezultat ndjek lëvizjet natyrale të drurit ndërkohë që ai njëkohësisht merr frymë. Ka pak aromë dhe mund të lyhet përsipër me llaqe Smaltoxyl me bazë uji dhe tretësish (përdorim universal).

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3