SMALTOXYL HYDRO PARQUET PRIMER

Astar transparent me bazë uji për llaqet e dyshemesë

Një astar me bazë uji i krijuar në mënyrë të veçantë për aplikim në sipërfaqet e drurit. Për shkak të përbërjes së saj të veçantë, shfaq ngjitje dhe elasticitet të madh, mbush poret e drurit duke ofruar lehtësi lëmimi duke përmirësuar konsumimin e drurit. Thahet shpejt dhe karakterizohet nga lehtësia e aplikimit.

Mbush poret
Elasticitet i lartë
Thahet shpejt
Fërkohet me lehtësi
Tërheqje e madhe
E krijuar në mënyrë të veçantë për aplikimet në dru
SIPËRFAQEN: Druri, Parket, Dysheme
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
Soft roller
furça për lyerje
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8 - 10% për vëllim në ujë
AFTËSIA MBULUESE
9 - 11 (m²/Lt)
SHTRESAT
1 - 2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

PARQUET PRIMER HYDRO është një astar i tretshëm në ujë, krijuar posaçërisht për aplikime në sipërfaqet prej druri. Falë përbërjes së saj të veçantë, shfaq veti të larta ngjitjeje dhe elasticiteti dhe mbush poret e drurit, duke ofruar lehtësi lëmimi dhe përmirësim në konsumimin e drurit. PARQUET PRIMER HYDRO thahet shpejt dhe karakterizohet nga lehtësi në aplikim.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3