SMALTOPLAST KITCHEN and BATH

Bojë emulsioni mat ekologjike kundër kërpudhave për përdorim të brendshëm
Ecolabel
IMSL- αντιμικροβιακό
Ατιμυκητιακό
Αντοχή στο Πλύσιμο Class 1

Bojë emulsioni e rrafshët ekologjike, me cilësi të lartë dhe me veti kundër kërpudhave për përdorim të brendshëm.

Ekologjike & kundër kërpudhave
Bardhësi e lartë
Rezistencë ndaj larjes
Performancë e shkëlqyer
Mbulim i lartë
Përdoret me lehtësi/ përhapet në mënyrë fantastike
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8 - 15 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
11 - 13 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë emulsioni mat, ekologjike, me cilësi të lartë, kundër kërpudhave për aplikim në ambiente të brendshme. Falë përbërjes së saj, ajo mbron shtresën e bojës kundër rritjes së kërpudhave, veçanërisht në ambiente me lagështi dhe probleme me avujt e ujit, si banja, kuzhina. SMALTOPLAST për Banja dhe kuzhina ka pak aromë dhe ndërthur bardhësi të lartë, me mbulim dhe performancë të shkëlqyer. Përhapet në mënyrë fantastike dhe është e lehtë për t’u punuar. Ka rezistencë të lartë ndaj alkaleve dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj larjes së shpeshtë (EN 13300 / EN 11998, kategoria 1). Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3