SMALTOX WATER STOP

Astar rezistent ndaj ujit me bazë uji

Astar rezistent ndaj ujit me bazë uji dhe me VOC (përbërës organikë të paqëndrueshëm) të ulët murature. E përshtatshme për lyerjen e sipërfaqeve të muraturave të brendshme dhe të jashtme të niveleve mbi ose nëntokësore.

Inovative dhe me pak aromë
Përmbajtje minimale e VOC
Thahet shpejt
Ngjitje e shpejtë
Zgjidhja për sipërfaqet e lagështa
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8 - 15% me ujë
AFTËSIA MBULUESE
11 - 13 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar i tretshëm në ujë, pa aromë, rezistent ndaj ujit dhe me përmbajtje minimale POA-je. I përshtatshëm për mbushjen me astar të mureve të brendshme ose të jashtme, të vendosura mbi ose nën tokë dhe kur rrjedh uji, ka lagështirë dhe duhen adresuar problemet e kripërave. Ideale për rinovime ku rishfaqja e lagështisë, kripërave dhe problemeve të tjera të lidhura me to nuk është e dëshirueshme. Gjithashtu i përshtatshëm për zonat ku krijohen trysni negative. Siguron ngjitje të shkëlqyeshme, rezistencë ndaj alkaleve dhe mbulim të mirë. Thahet dhe mund të rilyhet shpejt, duke përdorur smalt të tretshëm në ujë dhe ngjyra akrilike.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3