SMALTOPLAST EXTRA

Bojë emulsioni e rrafshët ekologjike
Ecolabel
Ποιότητα εσωτερικού αέρα
Αντοχή στο Πλύσιμο Class 1

Bojë emulsioni e rrafshët ekologjike, me cilësi maksimale për përdorim të brendshëm. Bardhësi dhe fuqi mbuluese e shkëlqyer. Shkallë e shkëlqyeshme përhapjeje dhe rezistencë ndaj larjes/ pastrimit.

Performancë dhe mbulim i lartë
Bardhësi e lartë
Rezistencë ndaj larjes
Rezistencë ndaj përdorimit
Me pak aromë
Përhapet në mënyrë fantastike
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
375ml ,
750ml ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8 - 15 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
11 - 13 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojëra emulsioni mat dhe EKOLOGJIKE të cilësisë së lartë, të përshtatshme për lyerjen e mureve, suvave, sipërfaqeve të përpunuara me mistri, murit të gipsit. SMALTOPLAST extra janë me pak aromë dhe kombinojnë bardhësinë me një nivel të lartë mbulimi dhe performancë të shkëlqyer. Përhapen në mënyrë të jashtëzakonshme, të lehta për tu përdorur dhe nuk krijojnë plasaritje. Janë shumë rezistente ndaj alkaleve dhe kanë rezistencë të shkëlqyer ndaj larjeve të shpeshta (EN 13300 / EN 11998, kategoria 1). Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3