SMALTOPLAST UNIVERSAL PRIMER

Astar ekologjik akrilik silikoni me bazë uji për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm
Ecolabel
Νανοτεχνολογία
Ποιότητα εσωτερικού αέρα

Astar ekologjik i mikronizuar me bazë uji - nano akrilik për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Ngjitje e shkëlqyer dhe rezistencë ndaj alkaleve.

Silikon ekologjik
Rezistente ndaj ujit
Depërtim i shkëlqyer
Përdorim i brendshëm & i jashtëm
Cilësia e ajrit të brendshëm A +
SIPËRFAQEN: Muri, Beton
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
1lt ,
3lt ,
15lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
50-100% me ujë
AFTËSIA MBULUESE
15-20 (m²/Lt)
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar ekologjik akrilik transparent i mikronizuar me bazë uji me pak aromë për aplikime brenda dhe jashtë duke siguruar ngjitje të fortë dhe rezistencë ndaj sipërfaqeve alkaline. Me depërtim dhe përforcim të thellë të muraturave dhe sipërfaqeve poroze të tilla si stuko, suva, sipërfaqe të përpunuara me mistri, beton, mure gipsi, pllaka çimentoje, ngjyra me bazë uji, etj. Bazohet në silan/siloksan dhe siguron frymëmarrje të lartë dhe rezistencë ndaj ujit të sipërfaqes, ndërsa kufizon “migrimin” e kripërave të muraturave. Bashkëpunon shkëlqyeshëm me emulsionin përfundimtar dhe / ose bojën akrilike. E lehtë për tu përdorur dhe përhapet njëtrajtësisht. Përmbajtje minimale e substancave të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3