SMALTOPLAST SILK

Bojë emulsioni mat ekologjike kundër alergjive, kundër kërpudhave për hapësira jetese higjenike
Ecolabel
Ποιότητα εσωτερικού αέρα
Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών
Νανοτεχνολογία
EPD
Αντιμικροβιακό - Nanosilver technology
Αντοχή στο πλύσιμο
Αντιμυκητιακό

Bojë emulsioni muri ekologjike, e ndjeshme ndaj alergjive me bazë uji. Veshje inovative me efikasitet kundër mikrobeve. Tepër e thjeshtë për t’u pastruar.

Pa aromë dhe kundra mikrobeve
E ndjeshme ndaj alergjive
Rezistencë ndaj larjes
Veprim i përhershëm kundër mykut
Cilësi ajri A+
E lehtë për tu pastruar
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
1lt ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
10 - 15% me ujë
AFTËSIA MBULUESE
12-14 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Smaltoplast Silk është një bojë plastike ekologjike e certifikuar, pa aromë, për ambiente të brendshme, me veshje mat dhe efekt kadife, e përshtatshme për mure, tavane, mure gipsi, suva, shtresa gipsi, etj. Shumë rezistent ndaj përthithjes së njollave. Nuk mban papastërti dhe pastrohet lehtë, duke siguruar sipërfaqe më të pastra. Falë përbërjes së saj, ajo mbron shtresën e ngjyrës nga krijimi i mikro-organizmave (baktere dhe kërpudha), duke ju ofruar veprim fantastik antimikrobik. Ideale për ambiente me nivele të larta të lagështirës (shtëpi pa izolim të mirë, tualete, kuzhina, etj.). Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Smaltoplast Silk është ideale për lyerjen e mureve, si për shembull:

  • • Spitale, njësi të kujdesit intensiv, kirurgji, maternitete, pavijone për monitorimin e të porsalindurve, laboratorë mikrobiologjik, klinika
  • • Shkolla, kopshte, azile për të moshuar • Hotele dhe struktura të tjera akomodimi për turistë
  • • Zona me frekuentim të lartë (ndërtesa publike, aeroporte, restorante, kinema, kafene, vendet e punës, etj.)
  • • Punishte birre, fabrika mielli, furra buke, zona për përgatitjen e ushqimeve katering, kuzhina
  • • Farmaci dhe magazina dhe ambiente për përpunimin e ushqimeve
  • • Palestra dhe ambiente të tjera të brendshme sportive
  • • Kanalet dhe filtrat e sistemeve të kondicionimit dhe qarkullimit të ajrit në ambiente zyrash, etj.
Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3