SMALTOPLAST 100% ACRYLIC

Bojë 100% akrilike eko-miqësore për përdorim të jashtëm
Ecolabel
Μακροχρόνια Προστασία
Ψυχρό Ανακλαστικό Χρώμα

Boja ekologjike Nr. 1, 100% akrilike, me cilësi të lartë, me pak aromë, për përdorim të jashtëm. Ngjitje e fortë dhe rezistencë ndaj alkaleve. Mbrojtje afatgjatë ndaj rrezatimit UV dhe ndaj kushteve të pafavorshme të motit.

Me pak aromë
Ngjitje e shkëlqyer
Rezistencë ndaj alkaleve
Rezistencë e mirë ndaj ujit
E lehtë për tu aplikuar
Rezistencë ndaj UV
SIPËRFAQEN: Muri, Beton
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8 - 15 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
11 - 13 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë 100% akrilike ekologjike, me cilësi të lartë për lyerjen dhe mbrojtjen e muraturave të jashtme. Me pak aromë. E përshtatshme për lyerjen e mureve të reja ose të rilyera, suvave, betonit. Siguron ngjitje të shkëlqyer, ka rezistencë të lartë ndaj alkaleve dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj rrezatimit ultraviolet dhe kushteve të pafavorshme të motit. Përbërja e saj e veçantë garanton rezistencë shumë të mirë ndaj ujit të sipërfaqeve të trajtuara. E lehtë për tu aplikuar, ka performancë të lartë, mbulim, bardhësi dhe nuanca me qëndrueshmëri të shkëlqyer. Krijon një sipërfaqe mat kadifeje me një indeks të lartë të reflektimit të dritës së diellit duke garantuar temperatura më të ulëta të sipërfaqes krahasuar me materialet e tjera të veshjes (të bardha). Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3