VECHRO PRO ACRYLIC PRIMER

Astar akrilik transparent I tretshëm në ujë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Astar akrilik transparent me bazë uji me veti shumë të mira ngjitëse.

Rezistente ndaj sipërfaqeve alkaline
Depërtim i lartë
Ngjitje e mirë
Përhapet në mënyrë fantastike
E butë në përdorim
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
10lt ,
16,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
50-300% me ujë
AFTËSIA MBULUESE
16 - 20 (m²/Lt)
THARJA
1-1,5
h
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astari Akrilik Vechro Pro është një produkt me bazë rrëshira akrilike, i tretshëm në ujë, me ngjitje dhe depërtimin shumë të mirë në krahasim me astarët e zakonshëm akrilikë. Është i përshtatshëm për përdorim të brendshëm ose të jashtëm dhe mund të rilyhet duke përdorur çdo emulsion ose bojë akrilike. Ka rezistencë të fortë ndaj sipërfaqeve alkaline si suva, çimento, çimento azbesti, mure të përpunuara me mistri, etj. Ul në mënyrë drastike aftësinë përthithëse të këtyre sipërfaqeve, duke kursyer një sasi të konsiderueshme të bojës përfundimtare.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3