SMALTOX HYDRO

Astar ekologjik izolues I njollave
Ecolabel

Astar i bardhë ekologjik akrilik me bazë uji për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Izolon ndotësit dhe njollat.

Ekologjike & me pak aromë
Pamje e shkëlqyer
Mbulim i shkëlqyer
Thahet dhe kthehet shpejt
Ngjitje e shkëlqyer
Parandalon rishfaqjen e njollave
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
5 - 15% me ujë
AFTËSIA MBULUESE
11 - 13 (m²/Lt)
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar akrilik i tretshëm në ujë, ekologjik, pa aromë dhe me përmbajtje minimale të POA-së, për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. I përshtatshëm për vendosje astari dhe izolim të papastërtive dhe njollave në sipërfaqet e mureve dhe tavanit. Ideale për rinovime, parandalon rishfaqjen e njollave nga nikotina, tymrat e shkarkimit, tymrat, shënjuesit, bojërat, lagështia e vjetër dhe kërpudhat në shtresën përfundimtare të bojës, duke siguruar një lyerje efektive dhe ekonomike, për shkak të shtresave më të pakta të bojës që nevojiten në fund. I përshtatshëm gjithashtu si astar për ngjitës, suva, pllaka gipsi, llaç, çimento, sipërfaqeve të vjetra me bojë vaji. Siguron ngjitje të shkëlqyer, mbulim shumë të mirë, thahet dhe rilyhet shpejt me smalt të tretshëm në ujë dhe lyerje me akrilik. Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3