VECHRO PRO VINYL ECO

Bojë emulsioni e rrafshët ekologjike
Ecolabel

Bojë emulsioni mat ekologjike për përdorim të brendshëm. E përshtatshme për mure, beton, panele gipsi, suva. Aplikohet me lehtësi dhe ka veçori nivelimi shumë të mirë. Rezistencë shumë e mirë ndaj alkaleve dhe larjes (EN 13300, Klasa 1: E bardhë & bazë Ρ, Klasa 2: baza D & TR).

Ekologjike
Qëndrueshmëri pas pastrimit të shpeshtë me ujë
Me pak aromë
Përdorim i butë, përhapje e shkëlqyer
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
1lt ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
5 - 15% me ujë
AFTËSIA MBULUESE
11-13 m²/lt
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë akrilike mat EKOLOGJIKE për përdorim të brendshëm. E përshtatshme për lyerjen e mureve, suvave, sipërfaqeve të përpunuara me mistri, murit të gipsit. Vechro Pro Vinyl Eco ka pak aromë dhe kombinon bardhësi dhe mbulim të lartë si dhe performancë të shkëlqyer. Përhapet në mënyrë të shkëlqyer dhe është e lehtë për t’u punuar. Ka rezistencë të mirë ndaj alkaleve dhe rezistencë shumë të mirë ndaj larjes së shpeshtë (EN 13300, Kategoria 1: E bardhë & bazë Ρ, Kategoria 2: baza D & TR). Përmbajtje minimale e substancave të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3