VECHRO PRO GYPSUM BOARD PRIMER

Mur gipsi me akrilik të bardhë të tretshëm në ujë për përdorim të brendshëm

Astar i bardhë akrilik me bazë uji për mure gipsi për përdorim të brendshëm. Me veti mbushëse, eliminon parregullsitë midis nyjave të mbushjes dhe murit të thatë.

Kapacitet i shkëlqyer mbushës
Substrat përthithës
Përdoret me çdo bojë plastike
SIPËRFAQEN: Mur gipsi
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
3lt ,
9lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Deri në 10% në ujë për aplikim me furçë ose me rul, deri në 20% për aplikim me pistoletë me spërkatje pa ajër
AFTËSIA MBULUESE
8 - 14 (m²/Lt)
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar për mur gipsi i tretshëm në ujë i përbërë me bazë akrilike për përdorim të brendshëm. Ka kapacitet të shkëlqyer mbushës në sipërfaqet e mureve të gipsit dhe sipërfaqet e tjera për të zbutur papërsosmëritë. Krijon një substrat të aftësisë përthithëse uniforme, duke mbuluar çdo parregullsi midis mbushësit të nyjave dhe murit të gipsit. Mund të rilyhet duke përdorur çdo bojë plastike.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3