VINYFLEX HYDROPAINT EMULSION

Bojë për përdorim të brendshëm për tavanet

Bojë për përdorim të brendshëm për tavanet.

Cilësi e shkëlqyer
Kundër kondensimit të avujve të ujit
Performancë e shkëlqyer
E lehtë për tu aplikuar
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
3lt ,
9lt ,
15lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
10 - 20 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
10-12 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Vinyflex Hydro Paint është një ngjitës me cilësi të shkëlqyer, i gatshëm për përdorim në kuzhinë, banjë, dhomë gjumi dhe tavane të përgjithshme të brendshme. Mund të përdoret në sipërfaqe të lyera me gëlqere, por jo në sipërfaqe të lyera me bojë emulsioni. Ka vetinë të lërë poret e tavaneve të hapura dhe si rezultat hapësira është në gjendje të "marrë frymë" duke parandaluar problemet e kondensimit të lagështisë. I lehtë për tu përdorur dhe tepër efikas.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3