VECHRO PRO ANTIGRAFFITI PU

Poliuretani akrilik me 2 përbërës nga grafiti

Polyurethane Antigraffitti është një bojë me cilësi të lartë me dy përbërës kundër ndotjes. Produkti krijon një membranë të fortë dhe elastike e cila nuk lejon grafitin (spërkatës ose stilolaps furçë) të depërtojë në sipërfaqe.

Parandalon depërtimin e grafitit
Rezistencë e lartë ndaj UV
Nuk ndizet lehtësisht
I përshtatshëm për lyerjen e ndërtesave publike & hoteleve
SIPËRFAQEN: Muri, Beton, Gurë
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
Α: 4kg
B: 1kg
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
A: B komponentët = 4: 1 me peshë
AFTËSIA MBULUESE
4-6 m²/kg
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Vechro Pro Antigraffitti-PU është një bojë kundër ndotjes me dy përbërës me cilësi të lartë, e përshtatshme për aplikim në mure dhe sipërfaqe prej betoni, allçie, guri, metalesh, druri, etj. Nëse aplikohet si duhet dhe sipas udhëzimeve të prodhuesit, përmes një mekanizmi kimik të ndërlidhjes, produkti krijon një shtresë pa pore, të fortë dhe elastike, e cila nuk lejon depërtimin e grafitin (spërkatje të ndryshme, stilolaps furçë, etj.) brenda bojës dhe mbron sipërfaqen. Lejon pastrimin e grafitit duke përdorur VECHRO Thinner Nr. 1 ose tretës të përshtatshëm, pastrues të grafitit. Është shumë rezistent ndaj kushteve të motit dhe rrezatimit ultraviolet. Nuk rekomandohet përdorimi i produktit në sipërfaqe që duhet të marrin frymë (avujt e ujit të përshkueshëm). Është i përshtatshëm për lyerje në vende publike, punime publike, hotele, etj dhe është shumë i ndezshëm.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3