VECHRO PRO POOL PLUS 1

Bojë për pishina me një përbërës të vetëm

Bojë me cilësi të lartë e përshtatshme për pishinat, me bazë rrëshirë gome të kloruar, e cila krijon një shtresë të fortë dhe elastike. Produkti nuk përmban plumb ose substanca të tjera toksike dhe nuk ndot ujin.

Bojë për pishina me cilësi të lartë
Bojë elastike me fortësi të lartë
Krijon shtresë të fortë dhe elastike
Tërheqje shumë e mirë
Nuk përmban plumb apo substanca të tjera toksike
SIPËRFAQEN: Pishinë
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
4lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8-10 % për aplikim duke përdorur rul ose furçë dhe 10-20% për aplikim duke përdorur pistoletë me spërkatje.
AFTËSIA MBULUESE
7 - 9 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

POOL PLUS është një bojë për pishina me cilësi të lartë, me bazë gome të kloruar shumë rezistente, e cila krijon një shtresë të fortë dhe elastike. Është e përshtatshme për pishina të reja, por edhe për të rilyer pishinat e tjera, pasi të jetë përgatitur në mënyrën e duhur. Siguron ngjitje shumë të mirë në beton dhe krijon një sipërfaqe të fortë rezistente ndaj konsumimit dhe përdorimit. Nuk përmban plumb ose substanca të tjera toksike që mund të ndotin ujin. Ka sjellje të shkëlqyer kimike ndaj klorit, aditivëve kimikë në pishinë dhe ujit të detit. Jep rezultat shumë të mirë estetik dhe mirëmbahet lehtë. Thahet me lehtësi edhe në kushte të këqija moti.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3