VECHRO PRO ACRYLIC ROAD MARKING PAINT

Bojë akrilike shënuese për rrugët

Bojë me tretës me bazë rrëshira akrilike, e përshtatshme për shënjimin e rrugës. Ka rezistencë të lartë ndaj ngjitjes, konsumimit dhe përdorimit.

Nuk nxihet
Thahet shpejt
I reziston kushteve të pafavorshme të motit
Ngjitje dhe elasticitet i shkëlqyeshëm
Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj konsumimit
Ruan shkëlqimin me kalim e kohës
SIPËRFAQEN: Beton, Rrugë
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
1kg ,
5kg ,
25kg
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati për përdorim
AFTËSIA MBULUESE
1 - 1,5 m²/kg
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë më e hollë me bazë rrëshira akrilike, e përshtatshme për shënjimin e rrugëve, aeroporteve, parkingjeve të shtruara me katran, beton, etj. Ka ngjitje dhe elasticitet të shkëlqyer në substratet e lartpërmendura, por edhe në sipërfaqet metalike, suvatë, fletët metalike. Ndriçimi i saj nuk ndryshon me kalimin e kohës, përdoret edhe në kushte të pafavorshme të motit, në mënyrë që të jetë gjithmonë i dukshëm. Është shumë e qëndrueshme për t’u përdorur dhe nuk njolloset nga gomat e makinave, madje as në muajt e verës, kur temperaturat janë mjaft të larta. Ka rezistencë të shkëlqyer ndaj konsumimit. Thahet aq shpejt sa sipërfaqja mund të përdoret edhe një orë pas aplikimit. Sfera të vogla të veçanta prej qelqi mund të shtohen në bojë, të cilat për shkak të reflektimit e bëjnë vijën të dukshme edhe gjatë natës, si edhe mund të shtohet gjithashtu rërë e veçantë që siguron veti kundër rrëshqitjes për rrugën.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3