SMALTOPLAST CEMENT PAINTS

Bojë ekologjike 100% akrilike çimentoje për sipërfaqet e jashtme
Ecolabel
Μακροχρόνια Προστασία
Ψυχρό Ανακλαστικό Χρώμα

Bojë çimentoje 100 % akrilike ekologjike me cilësi të lartë, për përdorim të jashtëm.

Ekologjike
Ngjitje e fortë
Rezistencë ndaj alkaleve
Rezistente ndaj kushteve të pafavorshme të motit
SIPËRFAQEN: Muri, Beton
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8 - 15 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
11 - 13 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

BOJË ÇIMENTOJE 100% akrilike ekologjike, me cilësi të lartë për lyerjen dhe mbrojtjen e muraturave të jashtme. Me pak aromë. E përshtatshme për lyerjen e mureve të reja ose të rilyera, suvave, betonit. Ka rezistencë të lartë ndaj alkaleve dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj rrezatimit ultraviolet dhe kushteve të pafavorshme të motit. Përbërja e saj e veçantë siguron ngjitje dhe rezistencë shumë të lartë ndaj ujit në sipërfaqet ku aplikohet. E lehtë për tu aplikuar, ka performancë të lartë, mbulim, bardhësi dhe nuanca me qëndrueshmëri të shkëlqyer. Përmbajtje minimale e substancave të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3