CHIEF EMULSION

CHIEF EMULSION

Bojë mat eko-miqësore plastike për përdorim të brendshëm
Ecolabel

Bojë emulsioni e rrafshët ekologjik për përdorim të brendshëm. Fuqi mbuluese dhe bardhësi shumë e mirë.

Bardhësi e shkëlqyer
Përhapje fantastike
Mbulim i shkëlqyer
Përfundim i lëmuar
Rezistencë ndaj larjes
E lehtë për tu përdorur
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
9lt ,
15lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8 - 15 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
11 - 13 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë emulsioni mat ekologjike për përdorim të brendshëm, e përshtatshme për lyerjen e sipërfaqeve të reja ose rilyerjen e suvave, betonit, sipërfaqeve të përpunuara me mistri, mureve të gipsit. Boja e emulsionit ekologjike CHIEF kombinon mbulim dhe bardhësi të shkëlqyer, aplikim të lehtë dhe të këndshëm për shkak të aromës së lehtë. E lehtë për tu përdorur dhe përhapet në mënyrë të jashtëzakonshme. Zgjidhje ideale për profesionistët që kërkojnë një zgjidhje me kosto efektive, e kombinuar me një mbulim të shkëlqyer. Ka rezistencë të lartë ndaj larjes (EN 13300, kategoria 2). Përmbajtje minimale e substancave të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3