SMALTOXYL HYDRO PARQUET VARNISH

Llak për dysheme me bazë uji
PU

Një llak transparent për dysheme me bazë uji, ideal për dysheme druri të reja dhe të vjetra. Rrit vlerën natyrale dhe bukurinë e sipërfaqeve prej druri, pa copëtime dhe çarje. Ofron aplikim të shkëlqyeshëm të butë dhe tharje të shpejtë. Për shkak të përbërjes së tij të veçantë, sipërfaqja përfundimtare kombinon si fortësinë, duke siguruar rezistencë shumë të lartë ndaj fërkimit, gdhendjes dhe ujit, ashtu edhe elasticitetin pas lëvizjeve natyrale të drurit.

Rezistencë e lartë ndaj gdhendjes dhe ujit
Përhapje e mrekullueshme
Tharje e shpejtë
Rezistencë e lartë ndaj konsumimit
Elasticitet i lartë
Ideal për dysheme të reja dhe të vjetra prej druri
SIPËRFAQEN: Druri, Parket, Dysheme
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati për përdorim
AFTËSIA MBULUESE
12-14 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

PARQUET VARNISH HYDRO llaqe për dysheme janë të tretshëm në ujë, transparent, ideal për dysheme druri të reja dhe të vjetra. Nxjerrin në pah bukurinë natyrore të drurit pa e krisur apo rrjepur. Përhapen shkëlqyeshëm dhe thahen shpejt. Falë përbërjes së tyre të veçantë, sipërfaqja që krijojnë kombinon fortësinë, duke siguruar rezistencë shumë të lartë ndaj gërryerjeve, gërvishtjeve dhe ujit, me elasticitetin, në mënyrë që të mos plasaritet nga goditjet, duke ndjekur lëvizjet natyrore të drurit.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3