OXIDOL GALVANIZED ALUMINIUM PRIMER

Astar për aluminin e galvanizuar

Astar i veçantë anti-gërryes i përshtatshme për metale pa përbërje hekuri, të tilla si alumini, çeliku i galvanizuar, çeliku i pandryshkshëm dhe bakri.

Ngjitje e fortë
Mbrojtje ndaj kalbëzimit
E butë në përdorim
Astar me një përbërës
SIPËRFAQEN: Non-iron Surfaces
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Deri në 4 % për aplikim me furçë ose rul, ose deri në 6% për aplikim me pistoletë me spërkatje, për vëllim duke përdorur holluesin nr. 1 të VECHRO.
AFTËSIA MBULUESE
12-14 (m²/Lt)
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar i veçantë me një përbërës, me bazë holluesi, kundër gërryerjes, për aplikime në sipërfaqe jo të hekurta si alumin, fletë metali e galvanizuar, çelik i pandryshkshëm, bakër. Siguron ngjitje të lartë të bojës dhe sistemit të mbrojtjes që do të aplikohet në sipërfaqet e lartpërmendura. Mundëson punim të thjeshtë.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3