GUMILAK METAL PRIMER

Astar për sipërfaqe metali

Astar për sipërfaqe metali. Mund të përdoret për izolimin e njollave dhe papastërtive në dru dhe muratura.

Izolimi i papastërti-njolla
Me pak aromë
Përmbajtje e ulët e VOC-ve
E lehtë të fërkohet dhe rilyhet shpejt
Ngjitje shumë e mirë
Përdoret me butësi & përhapet në mënyrë fantastike
SIPËRFAQEN: Metali, Sipërfaqet metalike hekuri
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
375ml, 750ml,2,5lt,5lt, 10lt
750ml, 2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
4% Vechro Thinner White Spirit
AFTËSIA MBULUESE
14 - 18 (m²/Lt)
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Substrati me bazë rrëshira sintetike, me përmbajtje të ulët të POA dhe me pak aromë gjatë aplikimit. Është i përshtatshëm për lyerjen me astar të sipërfaqeve prej metali dhe izolimin e njollave në tavane dhe/ose në sipërfaqet prej druri. Ka ngjitje të shkëlqyer, mundëson punim të thjeshtë, përhapet në mënyrë të njëtrajtshme, smerilohet lehtë dhe rilyhet shpejt duke përdorur bojëra ose llaqe akrilike me smalt

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3