SMALTOX MONO

Astar muri I bardhë akrilik për aplikime të veçanta

Astar akrilik i bardhë për aplikime të veçanta me ngjitje të shkëlqyer. E përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Izolon papastërtitë dhe njollat
Përmbajtje e ulët e VOC-ve
Thahet shpejt
Ngjitje e shkëlqyer
Depërtim i lartë
Ideale për lyerjen e sipërfaqeve të lyera.
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
deri në 20% me hollues Smaltolux White Spirit
AFTËSIA MBULUESE
8-10 (m²/Lt)
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar i bardhë i bazuar në rrëshira akrilike dhe përmbajtje të ulët të VOC, për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. I përshtatshëm për izolimin efektiv të papastërtive dhe njollave. Zgjidhje ideale për lyerjen e sipërfaqeve shumë të ndotura (nga tymi, smogu, nikotina, myku, lagështia e vjetër, stilolaps furçë, bojërat, shkrime në mure). Ka ngjitje dhe depërtim të shkëlqyer në sipërfaqe të reja suvaje, çimentoje, stukoje, ndërkohë që forcon sipërfaqet e vjetra me suva, suvanë, bojën e prishur etj. Ideal për astar për sipërfaqet e jashtme tashmë të lyera. Ka një mbulim shumë të mirë në kontrast me astarët transparentë DUR, duke kursyer kështu një sasi të bojës përfundimtare. Thahet shpejt dhe rilyhet me bojëra plastike të tretshme në ujë dhe akrilike.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3