ISOLOR ROOF

Izolues çatie elastik akrilik
SRI-108
Ψυχρό Ανακλαστικό Χρώμα

Bojë akrilike elastomere me veti izoluese, e përshtatshme për tarraca. Izolon dhe mbron nga lagështia, shiu dhe rrezet e diellit. E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Material izolues
Ndjek tkurrjet dhe zgjerimet natyrore
Nuk ndizet apo rripet
Kundër kushteve të pafavorshme
Veti shumë të mira izoluese
SIPËRFAQEN: Tarracë
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
3lt ,
9lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
5-10 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
1 - 3 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Material izolues elastomerik akrilik me veti të shkëlqyera izoluese. Ndjek tkurrjet-zgjerimet e sipërfaqes pa u çarë dhe rrjepur, ndërsa në të njëjtën kohë izolon dhe mbron nga lagështia, shiu dhe dielli. Mbron përforcimin e betonit nga erozioni, duke parandaluar depërtimin e dioksidit të karbonit atmosferik në sipërfaqe. Izoluesi i çatisë mund të zvogëlojë temperaturën në ambiente të brendshme deri në 5 ºC në muajt e verës. Është zgjidhje e besueshme dhe me kosto efektive për rezistencë ndaj ujit.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3