SMALTOPLAST THERMO

Bojë termo-mbojtëse 100% akrilike elastomerike për sipërfaqet e jashtme
Μακροχρόνια Προστασία
Ψυχρό Ανακλαστικό Χρώμα

Bojë 100% akrilike elastomere termo-mbrojtëse me cilësi të lartë me mikro-rruaza specifike. E certifikuar si bojë e ftohtë reflektuese. Rezistencë ndaj ujit dhe frymëmarrje e shkëlqyer. Me veti kundër kërpudhave.

Veprim anti-myk
Rezistencë e fortë ndaj ujit
Kursen energji
Mbrojtje termike/ elastomere
SIPËRFAQEN: Muri, Beton
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
0 - 14 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
10 - 14 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë 100% akrilike me cilësi të lartë, me mbrojtje termike, reflektuese e nxehtësisë, rezistente ndaj ujit, elastomere, për përdorim të jashtëm për lyerjen ose rilyerjen e mureve, suvave dhe sipërfaqes së betonit. E përshtatshme për lyerjen e sipërfaqeve në zona me kushte të pafavorshme moti dhe në sipërfaqe me probleme të çarjes kapilare. Mban elasticitetin e saj në temperatura të ulëta deri në -20 ºC, pa u rrjepur në kushte acari. Kjo i lejon muraturat të marrin frymë dhe kështu grumbullojnë më pak përmbajtje lagështie brenda, duke ndihmuar në këtë mënyrë në përmirësimin e efikasitetit të energjisë. Për shkak të përbërjes së saj, ajo mbron shtresën me bojë kundër rritjes së mykut dhe kërpudhave, veçanërisht në sipërfaqet me probleme lagështie. Smaltoplast THERMO kombinon bardhësinë, mbulimin dhe performancën e lartë. Ka përhapje të shkëlqyer dhe punohet me lehtësi. Është shumë ngjitëse dhe rezistente ndaj alkaleve dhe lagështisë dhe ka rezistencë shumë të mirë ndaj rrezatimit ultraviolet dhe kushteve të motit. Kontribuon në kursimin e energjisë duke pasqyruar rrezatimin e nxehtësisë në të gjithë spektrin e saj (SRI = 114). Bojë e certifikuar me reflektim të ftohtë me TSR = 90,6%

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3