ISOLOR DURAFLEX

Veshje elastomerike poliuretani për çati
Ψυχρό Ανακλαστικό Χρώμα

Veshje elastike poliuretani për çati. Rezistente ndaj trafikut të këmbësorëve. Membrana e mban elasticitetin e saj nga -20°C deri në + 90°C. E përshtatshme për tarraca, rezervuarë uji, ura etj. E certifikuar si bojë e ftohtë.

Cilësi e lartë
Pamje e shkëlqyer
Mbrojtje afatgjatë
Tretës rezistent ndaj ujit i një përbërësi
Mban elasticitetin nga -20 deri në +90 gradë
SIPËRFAQEN: Tarracë
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
4lt ,
18lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
0-10% me tretësin DURAflex.
AFTËSIA MBULUESE
1,5 - 2 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Ngjitës elastomer poliuretani me bazë holluesi, me një përbërës, për aplikim me furçë me ngjitje të shkëlqyer. Ofron rezultate të shkëlqyera dhe mbrojtje afatgjatë kur dështojnë metodat e tjera të ngjitjes, siç janë sipërfaqet me ujë të ndenjur, akull, themele, etj. I përshtatshëm për rezistencën ndaj ujit të çative, shtëpive me çati, papafingove, ballkoneve, vllajave, plantacioneve të luleve, themeleve, fletëve të çimentos së asbestit, kanaleve ujitëse, garazheve, stadiumeve, urave, tuneleve, etj. Shtresa e formuar siguron një sipërfaqe mbi të cilën mund të ecësh, që ruan elasticitetin e saj nga -20 ºC në 90 ºC. Mbulimi dhe veshja e çatisë mund të ulë temperaturat në ambientet e brendshme deri në 5 ºC gjatë muajve të verës.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3