SMALTOPLAST ELASTIC

Bojë ekologjike 100% akrilike elastomerike për sipërfaqet e jashtme
Ecolabel
Μακροχρόνια Προστασία
Ψυχρό Ανακλαστικό Χρώμα

Bojë muri ekologjike, elastomerike, 100% akrilike, rezistente ndaj ujit, me veti kundër kërpudhave. Lidhëse e shkëlqyer për boshllëqet.

Veprim anti-myk
Elastomere, ekologjike
Nuanca të pandryshuara
Çarje të urave
Mban elasticitetin deri në -20 gradë
SIPËRFAQEN: Muri, Beton
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8 - 10 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
11 - 13 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë muri elastomere e testuar ekologjike, me cilësi të shkëlqyer 100% akrilike, rezistente ndaj ujit me veti kundër kërpudhave. Me pak aromë. E përshtatshme për lyerjen e mureve të jashtme të reja apo të rilyera, suvave, sipërfaqeve të trasha dhe betonit. Ideale për hidroizolimin e muraturave dhe sipërfaqeve me çarje dhe krisje të vogla deri në 1 mm si dhe për rinovimin e sistemeve të jashtme të izolimit termik. Siguron përgjigje të shkëlqyer në variacione të mëdha të temperaturës, duke ruajtur elasticitetin e saj në temperatura të ulëta deri në -20ºC pa u ciflosur në kushte moti me ngricë. Mban në mënyrë të reduktuar ndotësit për shkak të mekanizmit të veçantë të forcimit në prani të rrezeve të diellit (ndërlidhja UV), e cila eliminon pothuajse çdo ngjitje. Ngjitje dhe rezistencë e shkëlqyer ndaj rrezatimit ultraviolet dhe alkaleve. Mbron shtresën me bojë kundër rritjes së mykut dhe kërpudhave, veçanërisht në sipërfaqet me probleme lagështie. Punohet me lëmim, përhapet mrekullisht dhe siguron efikasitet dhe mbulim të lartë. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3