DULISOL

Bojë akrilike e veçantë për shtrime dhe dysheme

Bojë akrilike e veçantë e përshtatshme për dysheme me pllaka, dysheme betoni dhe tjegulla.

Rezistente ndaj temperaturave të larta
Elasticitet i shkëlqyeshëm
Rezistente ndaj alkaleve
Rezistente ndaj UV
Rezistente ndaj kushteve të motit
Mbron nga lagështia dhe nxehtësia
SIPËRFAQEN: Dysheme, Pllaka qeramike, Beton
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
5 % me holluesin Nr. 1 ose Nr. 3 Vechro
AFTËSIA MBULUESE
12 - 15 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë akrilike e veçantë, e përshtatshme për lyerjen e dyshemeve të shtruara, prej betoni dhe me pllaka. Gjithashtu, DULISOL rekomandohet për mbrojtjen nga lagështia dhe nxehtësia në çati. Ka rezistencë të lartë ndaj rrezatimit UV dhe kushteve të pafavorshme të motit.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3