SMALTOXYL HYDRO DECKING OIL

Vaj impregnimi hibrid I tretshëm në ujë
Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία

Një vaj dekorimi me bazë uji me pak aromë që përmban filtra të veçantë UV. Teknologjia e saj revolucionare hibride kombinon vetitë e depërtimit të një vaji me qëndrueshmërinë e një akriliku. Produkti është i padepërtueshëm nga uji.

Me pak aromë
Frenon mykun
Rezistencë e lartë ndaj motit.
Aplikohet me lehtësi & thahet shpejt
Përmban filtra të veçanta UV
Rezistent ndaj ujit me klor dhe ujit të detit
SIPËRFAQEN: Druri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
Furça
furça për lyerje
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati për përdorim
AFTËSIA MBULUESE
10 ± 2 (m²/Lt)
SHTRESAT
2 - 4
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Smaltoxyl hydro DECKING OIL është një hibrid pa aromë, i tretshëm në ujë, vaj i ngopur, i lehtë për tu aplikuar dhe që thahet shpejt, për përfundim të shpejtë të punimeve. Është rezistent ndaj ujit me klor dhe ujit të detit! Teknologjia e saj revolucionare hibride kombinon vetitë depërtuese të vajit me qëndrueshmërinë e bojës akrilike për rritjen e rezistencës ndaj motit. Është i papërshkueshëm nga uji dhe përmban filtra të veçantë UV dhe parandalues të mykut për mbrojtje më të madhe. Ideale për kuvertat e reja të jashtme të bëra me materiale si pisha, iroko, dru tik, etj., apo për rinovimin e tyre edhe nëse janë të ekspozuar ndaj kushteve të pafavorshme të lagështisë dhe rrezeve të diellit. Nuk rekomandohet për sipërfaqe të ndryshme nga druri si dhe për sipërfaqet në të cilat qarkullojnë mjetet me rrota.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3