Get inspired

COLOR CARDS
NUANCAT E NGJYRAVE
Një ndjesi Greqie

Nuancat e ngjyrave që të kujtojnë ishujt Kikladi, një panoramë karakteristike e kulturës greke, ngjyra që qetësojnë dhe ngazëllejnë së bashku me një ngjyrë që krijon kontradiktë. Blu e errët, portokalli dhe gri. Frymëzohuni nga nuancat e ngjyrave neutrale duke dekoruar me detaje ngjyrash intensive pjesë të ndryshme të shtëpisë suaj.

eksploroni të gjitha nuancat
πορτοκάλια
Το νησί
Η ευκολία του γκρι
NUANCAT E NGJYRAVE
Një telajo romantike dhe natyrale

Nuanca ngjyrash që na kujtojnë Pranverën. Frymëzohuni nga telajoja e natyrës, krijoni me ngjyra të hapura dhe jetoni me stinën e preferuar në çdo kohë të vitit.

eksploroni të gjitha nuancat
flam
Pastel shades
romantic inspirations
NUANCAT E NGJYRAVE
Balancë, Kontrast dhe Harmoni

Tre ngjyra të kundërta, energjia e së kuqes, qetësia e blusë së hapur dhe një e bruztë e freskët, së bashku në harmoni në një hapësirë të vetme. Frymëzohuni nga pasioni, optimizmi dhe shpresa. Përmes nuancave të ngjyrave që ngacmojnë dhe japin qetësi, gjeni ekuilibrin tuaj falë kontrasteve të forta.

eksploroni të gjitha nuancat
The energy of red
The calm of light blue
Inspire through contrast
NUANCAT E NGJYRAVE
Sikur shikon qiellin

Nuanca ngjyrash të gjalla dhe të guximshme që ju lenë pa frymë dhe ju rrisin vetëbesimin. Nuanca intensive dhe të errëta që na çojnë në destinacione të veçanta. Frymëzohuni nga dielli, qielli ose deti, luani me detajet dhe filloni udhëtimin tuaj!

eksploroni të gjitha nuancat
The power of nature
the yellow door
External colors
NUANCAT E NGJYRAVE
Kur diellit puthet me natën

Nuancat e ngjyrave që na kujtojnë perëndimin e diellit, ndjesi që kanë aromën e verës dhe energjisë. Një diell Mesdhetar i ngrohtë që sjell freski, ngacmim dhe të jep zemër. Frymëzohuni nga nuancat e arta, luani me detajet dhe mahnituni nga ndryshimet në mendjen tuaj.

eksploroni të gjitha nuancat
color of nature
a warm external wall
summer livingroom
NUANCAT E NGJYRAVE
Zona bardh e zi

Nuanca ngjyrash minimale dhe industriale që ju bëjnë të udhëtoni. Frymëzohuni nga ngjyrat neutrale, dekoroni me detaje natyrore dhe zhvendosuni në çdo kohë në një kryeqytet evropian.

eksploroni të gjitha nuancat
elephant
neutral colors
bathroom
NE SUGJEROJMË

Llak druri me bazë uji

SMALTOXYL ECO

Llaku Smaltoxyl ekologjik me bazë uji është një llak me përdorim universal, me bazë uji, me aromë jo të fortë, me veti të shkëlqyera depërtimi, i cili mbron prishjen e drurit, kalbjet, njollat blu dhe kërpudhat e tjera

ecolabel NANO UV EN 71-3
Smaltoxyl
smaltoplast
NE SUGJEROJMË

Boja Ekologjike Novatore, e vlerësuar me Çmime

SMALTOPLAST SILK

Bojërat plastike, të vlerësuara me çmime, novatore, pa aromë, ekologjike, të ndjeshme ndaj alergjive dhe kundra mikrobeve sigurojnë mbrojtjen që i duhet çdo sipërfaqeje të brendshme. Boja ka veti shumë të mira larjeje dhe pastrohet lehtësisht duke ofruar kështu sipërfaqe që duken të freskëta.

ecolabel nano allergy INDOOR AIR QUALITY ANTIFUNGAL NANOSILVER
silk
smaltoplast
NE SUGJEROJMË

Me cilësi të lartë dhe miqësore me mjedisin

SMALTOPLAST EXTRA ECO

Boja plastike ekologjike më e mirë me një çmim më të arsyeshëm!

Me përgjegjësi ndaj mjedisit dhe cilësi të pakonkurrueshme!

ECOLABEL CLASS1
extra
leaf
NE SUGJEROJMË

Fundi i Mikrobeve

SMALTOPLAST KITCHEN & BATH

Vechro me bojën ekologjike me emulsion të rrafshët me cilësi të lartë të certifikuar me veti kundra kërpudhave dhe mikrobeve (IMSL- ISO 22196: 2011) për ambiente të brendshme, mbron cilësinë e jetës njerëzore. Falë sintezës mbron shtresën nga rritja e kërpudhave, veçanërisht në kushte lagështie.

ecolabel antifungal class1 IMSL
k+b
smaltoplast
NE SUGJEROJMË

Bojë smalti me bazë uji, e vlerësuar me çmime për ekologjinë

SMALTOLUX HYDRO ECO

Bojë smalti me bazë uji, akrilike poliuretani, pa erë dhe me cilësi të lartë. Ekologjike të ndjeshme ndaj alergjive, dhe me veprim kundër mikrobeve (kërpudha dhe baktere). Ideale për përdorim të brendshëm. Mund të përdoret në sipërfaqe prej metali druri, qelqi, PVC të fortë, suva, alkide të vjetra, etj, me veti ngjitëse të shkëlqyeshme.

eco allergy air emission nanosilver nanotechnology en 713
smaltolux
smaltoplast
NE SUGJEROJMË

Bojë ekologjike për sipërfaqet e jashtme

SMALTOPLAST 100% ACRYLIC

Bojë akrilike 100% ekologjike me cilësi të shkëlqyeshme për përdorim të jashtëm. Mund të përdoret për të lyer mure të reja ose të vjetra të lyera dhe sipërfaqe betoni.

ecolabel μακροχρονια ανακλαστικο
100%
smaltoplast
MY VECHRO

Prekja juaj

Udhëzuesi absolut i bojës! Krijoni, dizajnoni, përzini nuanca dhe stile ngjyrash në hapësira të ndryshme brenda dhe jashtë!!
ZGJIDH NGJYRËN:
Krijoni!
brown
Catalogues
Nuancat

Katalogu
Vechro

Eksploroni të gjithë katalogët Vechro

Më shumë
Mjetet

Përllogaritësja
e bojës

Luaj me përllogaritësen e bojës Vechro dhe zbulo sa litra ngjyrë do të të duhen.

Përllogarit
3
KËSHILLA

Këshilla
Vechro!

Frymëzim, këshilla dhe përgjigje në seksionin e pyetjeve të zakonshme? Ne jemi pranë jush!

Më shumë
Katalogët

Paleta
Vechro

Tani, mund të keni paletën tuaj Vechro Premium Color Moods me nuanca të panumërta ngjyrash

Blerje
PIKAT E SHITJES

Gjej
dyqanin më
të afërt!

PARTNERËT TANË JANË GJITHMONË TË GATSHËM T'I PËRGJIGJEN NEVOJAVE TUAJA!

NEWSLETTER
Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3