SMALTOXYL HYDRO TEAK OIL

Vaj për impregnim me bazë uji
Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία

Vaj tiku me bazë uji për mbrojtjen e sipërfaqeve prej druri për përdorim të jashtëm. Përmban filtra UV që sigurojnë mbrojtje të lartë kundër mykut dhe rrezatimit UV. Produkti është rezistent ndaj ujit dhe është krijuar posaçërisht për të depërtuar në sipërfaqet prej druri duke ofruar mbrojtje ndaj lagështirës dhe çarjeve, ndërsa në të njëjtën kohë, përmirëson bukurinë natyrale të drurit të fortë.

Një përbërës
Filtra UV të veçanta
I përshtatshëm për drurë të fortë
Largon ndotësit e ajrit
Mbron nga lagështia
Thahet shpejt dhe nuk formon shtresë
SIPËRFAQEN: Druri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
Sfungjeri
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati për përdorim
AFTËSIA MBULUESE
12 - 15 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Vaj i ngopur me bazë uji me një përbërës të përshtatshëm për mbrojtjen e sipërfaqeve prej druri për aplikim në mjedise të jashtme. Falë përbërjes së tij të veçantë, ai depërton në sipërfaqen prej druri, duke ofruar mbrojtje ndaj lagështirës, tharjes dhe çarjeve, pa ndryshuar bukurinë natyrore të drurit të fortë.

Siguron mbrojtje të shtuar kundër ndotjes së ajrit, rritjes së mykut, gërryerjes dhe rrezatimit diellor për shkak të filtrave të veçantë UV që përmban.

Ideal për mbrojtjen e drurëve të fortë si druri tik, mogani, iroko, etj. I përshtatshëm edhe për sipërfaqe të jashtme prej druri si pjergulla, orendi, tarraca, etj.

Thahet shpejt dhe nuk formon shtresë.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3